Komedier som Josh og Asian Provocateur gjør allerede godt

posted in: Uncategorised | 0

Alt du trenger å vite om BBC Three og hvor du finner oss

canada goose dame Ja. Faktisk har vi så mange flotte nye forestillinger vi til og med vant årets Kanal på RTS Awards! Vi fortsetter å lage originale britiske drama som Tretton og Clique, original britisk komedie som folk bare gjør ingenting, fleabag, dette landet, gjøk og mord i Succesville, dokumentarer som liv og dødsrad, undersøker Stacey Dooley, Reggie Yates i en Texan fengsel og uløste, og vi fortsetter å lage provoserende nåværende programmer som Is This Rape? Sex på prøve og KKK: Kampen for hvit overlegenhet. Ingenting endrer seg. Alle våre show vil være tilgjengelige gjennom BBC Three på iPlayer på smart TV, på telefonen din, på din bærbare datamaskin, gjennom Sky Box eller YouView eller hvilken boks du har, gjennom en Google Chromecast eller Amazon Fire dongle, elsk det ordet canada goose importør norge gjennom Apple TV, via Playstation eller Xbox eller via BBC Red Button +. Vi vil også være på YouTube, Facebook, Tumblr, Twitter og Snapchat, og alle våre BBC Three originaler vil være på BBC One og BBC Two. Jeg tror det som du kaller et fullt hus. canada goose dame

canada goose jakke Hva gjør vi ikke?! Det vi gjør, hva vi alltid har gjort og hva vi gjør enda mer av. Vi vil ha canada goose jakke oslo mer originale britiske show for å oppdage neste Phoebe Waller Bridge, James Corden eller Stacey Dooley. Vi vil gi muligheter til folk som lager nye typer ting, og vi vil være med i mange nye leverandører som ikke lager TV. canada goose jakke

canada goose victoria Hva gjør du for å sikre at BBC gir unge mennesker mer? canada goose victoria

canada goose herre Ved å flytte BBC Three online forvandler vi hva BBC gjør for deg. Det blir stadig tydeligere på nettet, hvor unge mennesker som deg velger å være. Med dette trekk gjør vi mer enn noensinne, hvor unge er, for unge mennesker. canada goose herre

canada goose jakker canada goose billig dame Hvis budsjettet har blitt kuttet, betyr det at det blir mindre? canada goose jakker dame

canada goose jakke dame Vi har vært klare med vårt budsjett og bruker det på det du fortalte oss at du ønsket. Du ønsket britisk canada goose norge komedie, dokumentarfilmer og drama. Du ønsket å bli hørt og gitt en stemme. Vi har fokusert på hva vi bruker på hva du fortalte oss at du ønsket noe som betyr at vi har gjort store besparelser andre steder. ITV kjøpte Family Guy, vi vant har gjentatt, og vi vant gjør show som Snog Marry Unngå eller svett The Small Stuff. Dette betyr at vi vil ha mer original britisk komedie, mer moderne britisk drama og flere fakta og dokumentarfilmer. canada goose jakke dame

canada goose jakke herre Hvordan finner jeg ut hva du gjør? canada goose jakke herre

canada goose norge Vi kommer til å være i Heat, Metro, Sun TV Mag, Digital Spy og alt annet du ser på TV skrevet om, så vel som å være over sosiale canada goose dunjakke medier. I tillegg kan du finne ut hva som kommer opp her. Alle våre originaler vil være på BBC One og BBC Two på et senere tidspunkt. Noen av de tingene vi lager for canada goose outlet YouTube og sosiale medier, vil være oppe for alltid eller canada goose norge nettbutikk til YouTube canada goose jakke forsvinner. canada goose norge

canada canada goose i norge goose outlet Jeg har ikke bredbånd, hvordan kan jeg få BBC Tre? canada goose outlet

canada goose trillium Du kan se på TV. Komedier som Josh og Asian Provocateur gjør allerede godt etter Graham Norton på fredag ​​kveld. Reggie docs som Extreme Russia har gjort veldig bra etter 10O-nyhetene på BBC One. canada goose trillium

canada goose salg Hva skjer med canada goose norge nettbutikk ekte Family Guy og American Dad? canada goose salg

canada goose jakker herre ITV hostet opp dollaren og gjorde det regn for Seth Macfarlane da de canada-goose-jakker kjøpte alle hans nye og gamle show som Family Guy, canada goose outlet norge American Dad og E4 The Cleveland Show from Fox. Vi elsket Snog Marry Unngå, men vi sa farvel for lenge siden, og det er nok komediepanelprogrammer på andre kanaler. alt om særegne britiske show, bryte nytt britisk talent og sa jeg nye, nye ting canada goose jakker herre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *